Vimmerby: 0492 - 131 00 \ Västervik: 0490 - 132 50 info@holmstrombil.se

Vi har öppet som vanligt

Vi på Holmström Bil har öppet vår verksamhet som vanligt, och säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och kollegor. Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten

Utöver en rad aktiviteter för att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska provköra eller hämta en bil kan vi mötas utanför anläggningen om du inte önskar gå in i bilhallen eller kundmottagningen. Du kan också lämna nyckeln i vårt nyckelinkast. Vi erbjuder hämta och lämna service i samband med bokning av service. Ring oss först och avtala tid. Våra säljare har också ökat sin tillgänglighet via telefon samt FaceTime och kan diskutera affärer på distans. Ring din säljare så hittar ni en lösning tillsammans.

Detta gör vi i våra bilhallar

Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder desinfekterande medel vid städning.

Så här hanterar vi din bil som är inne på service

För att skydda din bil när den är på service hos oss använder vi rattskydd, sittskydd, golvskydd och växelspaksskydd. Vi torkar av kontaktytor samt nyckeln med desinficerande medel innan vi lämnar tillbaka den.

Vår personal

Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Vi hälsar inte heller på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Vi tillåter heller inga besök av utomstående inom våra arbetsområden, som verkstad och administrationslokaler.

Har du några frågor kan du höra av dig till oss via info@holmstrombil.se eller ringa Vimmerby 0492-131 00, Västervik 0490-132 50

Sänkt pris på bilhyra vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök har vi sänkt priset på bilhyra till 99 kr/dygn. Kostnad för bränsle tillkommer.

Hjärtligt Välkommen till oss!