Vimmerby: 0492 - 131 00 \ Västervik: 0490 - 132 50 info@holmstrombil.se

Holmström Bil söker hallvärd/värdinna till vår bilförsäljning i Vimmerby.

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det dig vi söker!
Våra bilhallar är vår främsta kontaktyta med våra kunder. Det är där vi bygger relationer och ger kunden en upplevelse som förhoppningsvis leder till en lyckad bilaffär.
I din roll som hallvärd så är det du som ska se till att den upplevelsen blir så bra som möjlig, både i mötet med kunden men även se till att det är snyggt och representativt i och runt våra bilar.
Vi söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med människor.
För att trivas som hallvärd hos oss är du bra på att hålla ordning runt dig, snabb på att lära dig nya saker, initiativtagande när det behövs och visar alltid en glad och positiv attityd. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet från serviceyrket samt datorvana. Observera att B-körkort är ett krav.
Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka detta sommarjobb hos oss. Start omgående. Fast månadslön. Arbetsort Vimmerby. Heltid till och med den 30 augusti. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning genom att utvecklas till bilförsäljare.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Frågor besvaras av Anders Marteleur, 0705-38 25 09 eller Magnus Werling
0708-38 25 08

Välkommen med din ansökan till: ansokan@holmstrombil.se